Újabb siker az Implom József Helyesírási Versenyen


Ez az év sem múlhat el az Implom helyesírási verseny nélkül!

Bár a koronavírus okozta helyzet a tanulmányi versenyeket is negatívan érintette, a legtöbb ilyen jellegű megmérettetés nem maradt el, csupán rendhagyó formában került megrendezésre.

Így történt ez a nagy múltra visszatekintő Implom József Helyesírási Versennyel is, melynek iskolai fordulóját ebben a tanévben a megszokottól eltérően sokkal korábban, már novemberben, éppen a digitális oktatás váratlan bevezetése előtt kellett megrendeznünk.

Örömmel tölt el, hogy a váratlan helyzet és rövid határidők ellenére is meg tudtuk rendezni az iskolai fordulót, és ennek győztesei a megyei fordulón is képviselték- és eredményesen képviselték- iskolánkat.

A megyei fordulón Jantos Jázmin 9. p osztályos tanulónk szakgimnázium/ technikumi kategóriában harmadik helyezést ért el, Cservenák Eszter 11. C osztályos diákunk pedig szakközépiskolai kategóriában megyei első helyezett lett, elnyerve ezzel a jogot az országos döntőben való részvételre. Gratulálunk a lányoknak, akiknek felkészülését a kialakult helyzet is nehezítette: a digitális térben kellett készülni és gyakorolni a feladatokat.

A lányok felkészítő tanára Bellér Annamária volt.

A versenysorozat tehát folytatódik: Cservenák Eszter február végén az országos döntőben is megmutathatja tudását.