Sokszínű Szakmák éjszakája


Minden eddiginél több látogatót vonzott az idei Szakmák éjszakája elnevezésű program. A rendezvény célja a szakképző iskolákban folyó szakmai képzés bemutatása a nagyközönség számára, célzottan az általános iskolás korosztálynak- “egyengetve” így pálya- és iskolaválasztásukat.


A hajdani vármegyeháza dísztermébe az est során folyamatosan érkeztek az érdeklődők, akik 17 helyszínen ismerhették meg iskolánk képzési kínálatát. Így  belekóstolhattak az alkoholmentes koktélok és díszcsomagolások készítésének fortélyaiba, felpróbálhatták a különféle szakmák formaruháit, pályaorientációs és számítástechnikai sarok várta őket, kipróbálhatták, milyen kasszások, cukrászok vagy pékek lennének, pénzügyi vetélkedő, különleges gyümölcsök, interaktív tábla, programozott legó robotok és egy exkluzívan megterített díszasztal is hívogatta őket. Az udvaron iskolánk rendész tanulói és a Cserhát Mentőkutyás Egyesület tartott  látványos bemutatót, a vállalkozó kedvű vendégek célba is lőhettek, aki pedig megéhezett, frissen grillezett húsok és zöldségek közül választhatott.
Igazán tartalmas programon vagyunk túl, amely remélhetőleg hozzájárult iskolánk népszerűsítéséhez. Köszönjük mindenkinek a segítséget! 

Bellér Annamária