Két arany a „Ginopos” focitornán


A GINOP 6.2.3 pályázat keretében március 22.-én került megrendezésre a teremfoci bajnokság, melyet két helyszínen bonyolítottak le Balassagyarmaton. A fiú csapatok a városi sportcsarnokban, míg a lányok a Szent Györgyi Albert Gimnázium tornacsarnokában mérkőztek. A tornára több intézményből érkeztek csapatok. Jelen voltak a salgótarjáni Kereskedelmi valamint a Táncsics Mihály szakgimnázium lánycsapatai, Balassagyarmatról pedig a Szentgyörgyi-Albert gimnázium valamint intézményünk lánycsapatai. Iskolánk fiú focisai a helyi Szondi György szakgimnázium három csapatával mérkőzött.

Iskolánk lánycsapata kiváló formában volt. Az első mérkőzést simán nyerte, majd a szerencsés sorsolásnak köszönhetően a harmadik és ötödik mérkőzést játszotta, így a lányoknak volt idejük kicsit pihenni és felfrissülni a meccsek között. A második meccs izgalmas játékot hozott a Szent – Györgyi csapatával, melyet szintén megnyertek. A harmadik játékot hatalmas fölénnyel nyerték a lányok. A tornán kimagasló teljesítményt nyújtott Rácz Zsanett.

A fiúk sem akartak lemaradni a lányok teljesítményétől. Izgalmas mérkőzéseken előbb döntetlent, majd két győzelemmel bebiztosították elsőségüket.

A csapat tagjai:

Dombi Dzsenifer Éva Bada Krisztofer
Kalmár Sára Belá Alex
Rácz Zsanett Fehér Alex
Valent Tamara Féja Bálint
Vidák Dzsenifer Simon Szabolcs
Tóth Ádám